• Slovenie 2017
  Toch al weer een beetje heimwee.
 • Sjotbikers TT

  We kijken alweer uit naar 8 mei 2018!

  voor onze 12de Sjotbiker MTB editie!

 • de Sjotbikers gingen naar Togo

  6 Sjotbikers gingen naar Togo...

 • niks uit de weg

  ne Sjotbiker heeft geen brugeske nodig, toch?

 • slijkenkoud

Om half 9 meldden 6 Sjotbikers zich voor een ritje richting Veerle (B&B Chris). Omdat de vje er niet was een niemand Westerlo wist liggen ging het richting het Schipke.

20150524 4

Met nog 4 dagen voor de afreis naar Albstadt en met niet direct een TT in de buurt stond een eigen toerke op het programma.

Afbeeldingsresultaat voor koninginnebrijWegens minder confortabel weer – en met de koude en regenachtige Tilff versie van 2 jaar geleden nog vers in het geheugen (dankzij de koninginnebrei maar dadelijk meer daarover) – werd deze geplande Tilff klimrit tijdelijk in de ijskast gestopt. En ging het richting Oud-Heverlee : een klassieker pur sang.

Met nog 2 weken vóór ons eigen toertocht-weekend stond deze van Ha8 (Haacht) op het programma. Ondanks de frisse ochtendstond werd gekozen om de basisconditie verder aan te scherpen en de verplaatsing per bike te maken.

Friet met stoofvleesZelf weet ik het niet : waren het de lentekriebels, was het het aangekondigde verjaardagsfeestje of was het gewoon het plezier van een zondagvoormiddagmountainbikeritteke (waarmee ge bij scrabble vlot 19 punten scoort) ?  Feit is dat de opkomst massaal (13 Sjotbikers) was voor een eigen geïmproviseerd ritke.