• Slovenie 2017
  Toch al weer een beetje heimwee.
 • Sjotbikers TT

  We kijken alweer uit naar 8 mei 2018!

  voor onze 12de Sjotbiker MTB editie!

 • de Sjotbikers gingen naar Togo

  6 Sjotbikers gingen naar Togo...

 • niks uit de weg

  ne Sjotbiker heeft geen brugeske nodig, toch?

 • slijkenkoud

De mannen zijn van de jongens gescheiden

of niet soms?

Koude, sneeuw, slijk, niets kan een Sjotbiker tegenhouden!

18 jan 2015 : er stond een eigen tocht op´t programma, die beloofde de annalen in te gaan als de moddertocht van de Kempen

 

Zeven Zaventemse zotten zagen zware zlijkbikers zinken... Ze zullen (ver)zuipen!

Geen koude, vriesweer, regen of zelfs sneeuw kan de echte Sjotbiker stoppen. Buienradar gezien en met een klein hartje vol moed vertrokken, hopend dat ik de enige zot was. Maar zoals gevreest, stonden er 6 andere ijsberen klaar voor de strijd deze morgen.

Aangezien de Benny met ziekte thuis was -later hierover meer - en de Vje zijn kat stuurde - zogezegd moest werken - nam de Joel resoluut de leiding en stippelde een droog toerke uit. Allee, helemaal droog was het niet. Zeg maar slijk, heel slijk. Met wat sneeuwregen bij, gedurende de ganse rit, voelde de 7 zich op en top Flandrien. Ne ferme toer, Joel, chapeau! Ter info : hier is de link naar de route http://connect.garmin.com/activity/678204162

De verassing van de dag, was de verreisenis van onze nr4, den David Liekens. Na een lange afwezigheid wegens ´Te Goed´, was hij er terug bij. Op zijn fiets hing nog wel wat trainingsslijk, maar niet voor lang.

Voor de volledigheid de namen van de 7 helden : in willekeurige volgorde : Dave Volkaerts, Ernie Lasters, Joel Wijnants, Remco Fritz, Peter Bruynseels, David Liekens en Ronny Verbert.

Een paar sfeerbeelden zeggen meer dan woorden

18jan2 (345 x 227)18jan3 (345 x 227)

Een zware 35km later keerden we bevredigd en bevrozen terugnaar onze homestek. Bertha zal er zeker naar uitgezien hebben, doch maar 3 echte bikers halen rechtstreeks ons doel, de anderen moesten eerst thuis effe onder de douche ontdooien. Plezant , zo warm water op bevrozen benen en voeten:)

18jan5

En dan nog even uitwijden over onze Benny zijn kwetsuur. ik zeg maar 1 ding, het doet pijn, en het was er aan te zien. Vermaande oorzaak was de fles rode wijn, die we donderdag avond (en nacht) gedronken hadden, tijdens het finaliseren van onze site.

Het ´pjeutje´, zoals het in de volksmond gekend is, was het drieste verdict. die zit daar zeker weken mee...

Er waren ook nog een paar andere prominente afwezigen, zoals de Werner, herstellende van een griepje, en den danny (SP1), maar die hadden een doktersbriefke binnen gebracht.

18jan4 (440 x 259)

Alee, eind goed, al goed. 

Er is dan ook nog vlug vergaderd over de winterbbq op 31 jan, alles komt weer dik in orde.

Tot slot, een oproep aan al die anderen, die thuis op de rollen reden omdat het te slijk was, ge had ongelijk.

Saluut en tot volgende week, zonder pardon!

18jan6